Personvernerklæring

 

Generelt

Vi tar personvern på alvor fordi det handler om respekt for deg som bruker av våre nettsider. Holdbart AS har derfor utarbeidet denne personvernerklæringen i henhold til Personopplysningsloven for behandling av personopplysninger, hvor krav til informasjonssikkerhet og internkontroll er ivaretatt.
 

Personopplysninger som lagres

Personopplysninger er alle former for data, informasjon og opplysninger som kan knyttes til og identifisere en person, for eksempel navn, fødselsnummer, telefonnummer eller bilde.
Mer informasjon om personvern finner du på www.datatilsynet.no.
 
De personopplysninger Holdbart AS har om deg, vil kun bli brukt til de formål du har bestilt via våre nettsider.
Opplysningene vil utelukkende bli brukt av Holdbart AS som databehandlingsansvarlig, med mindre vi er lovpålagt å utlevere opplysningene.
 
Holdbart AS gir ikke dine personlige opplysninger videre til tredjepart uten ditt samtykke. Vi vil heller ikke benytte dine personopplysninger ut over det som er nødvendig for å få gjennomført varekjøp eller nyhetsutsending.
Dine innloggingsdata er ditt ansvar og du er selv ansvarlig for alle personopplysninger du har registrert hos Holdbart AS.
 

Markedsføring

Du har bedt om å motta nyhetsbrev fra Holdbart AS ved å melde deg på denne tjenesten på vår nettside. Vi har lagret følgende personopplysninger om deg:
Navn og E-postadresse.
Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å trykke på «Unsubscribe» nederst i nyhetsbrevet, eller sende oss en epost til post@holdbart.no der du ber om å bli slettet fra vår liste over mottakere av nyhetsbrev.
Dine personopplysninger blir da slettet umiddelbart fra Holdbarts kundedatabase.
 

Netthandel

Ved å foreta en bestilling i vår nettbutikk, registrerer du frivillig følgende persondata om deg selv:
 • Navn
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Fakturaadresse
 • Leveringsadresse (om annen en fakturaadresse)
 
Dine persondata kan slettes ved å sende oss en epost til post@holdbart.no der du ber om å bli slettet fra vår liste over kunder i nettbutikken.
Dine persondata vil da bli slettet umiddelbart fra Holdbarts kundedatabase.
Under "Min Side" og "Min Profil" kan du endre dine persondata. 
Varelinjer og totalkjøp blir beholdt for statistikk og regnskap.
 
Holdbart AS bruker betalingsløsningen Netaxept levert av Nets (http://www.nets.eu/no-nb) som følger alle nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder for behandling av sensitiv data.
 
For overføring av kundeadresse til transportør (Bring) for levering fra nettbutikken, bruker Holdbart AS Consignor. Dersom kunden ber om anonymisering av kundedata, vil også data hos Consignor anonymiseres. Les om Consignors krav til behandling av personopplysninger her: https://www.consignor.com/data-security/
 

Innsyn, retting og sletting

 • Du har etter Personopplysningsloven § 18 rett til å kreve innsyn i de registrerte opplysningene,
  samt rett til å kreve retting og sletting i henhold til lovens § 27 og § 28.
  Slik begjæring må sendes skriftlig til post@holdbart.no.

 • Dersom du mener det er registrert feilaktig informasjon, kan du be om retting eller sletting.
  Du har også rett til å klage til Holdbart AS eller Datatilsynet om du mener at vår behandling av dine opplysninger er i strid med reglene.

 • I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) og retten til å bli slettet,
  har du rett til å kreve at dine opplysninger hos Holdbart AS blir anonymisert. Varelinjer og totalkjøp blir beholdt for statistikk og regnskap.


  Holdbart AS har organisasjonsnummer: 815 664 282