Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Studietiden er reddet

  Er du student? Da vet du at studielånet har begrenset holdbarhet. Ved å handle overskuddsmat hos Holdbart, sparer du så mye som 20-90% på mat og bidrar til å spare miljøet. Les om våre studentvennlige varer her!

  files/innholdsbilder/artikler/Student_Artikkelbilde_1200x352_Oppdatert.jpg

  Det er velkjent at studietiden har begrenset budsjett. Det gjelder å finne smarte løsninger, som gjør studielånet mest mulig holdbart. En smart løsning, er å handle hos Holdbart. Her får du overskuddsmat vi har reddet, kjøpt inn og selger med opptil 90% rabatt. Det betyr at vi sammen bidrar til å motvirke matsvinn.

  Du finner oss på Vestby, i Fredrikstad, Skien, Jessheim, Arendal og Klepp ved Stavanger, Tiller i Trondheim og på Haugenstua i Oslo – og selvfølgelig på nett. Besøk oss, og redd både studentbudsjettet og god mat!  Holdbar mat er 20-90% billigere!

  Hvert år kastes minst 417 000 tonn god mat i Norge, av veldig dårlige grunner. For eksempel:

  1. Varer som har fått ny emballasje
  2. Varer som er tatt ut av sortimentet
  3. Varer som har blitt overprodusert
  4. Varer som er sesongvare
  5. Varer som har gått over «best før»-datoen
  6. Varer som er stygge eller skadet

  Holdbart redder så mye av denne maten som vi kan. Vi sjekker kvaliteten godt ved hjelp av grundige rutiner, og selger med 20-90% rabatt.

  Holdbar mat er bedre for miljøet

  FN har beregnet at en tredjedel av maten i verden blir kastet, og at en fjerdedel av dette kunne brødfødd alle som sulter i dag. Matsvinn opptar dessuten 8% av globale klimagassutslipp. Å handle hos Holdbart er altså ikke bare bra for budsjettet, det er i tillegg bra for miljøet.

  Et holdbart studielån!

  Utvalget i de ulike butikkene våre kommer an på hvilken mat vi har reddet, derfor vil sortimentet være unikt fra butikk til butikk. Du kan likevel regne med å finne de fleste typer mat hos Holdbart – fra basisvarer til store parti med uventede kupp som entrecote eller grillmat. Her er fem eksempler som er essensielle for studenten.  FOR LANGE LESEKVELDER: Kaffe og te

  Utvalget vil alltid variere, men det er høyst usannsynlig at du ikke finner et stort utvalg av kaffe og te i sortimentet vårt. Perfekt for lange kvelder på lesesalen.

  FOR GODE, BILLIGE MIDDAGER: Stort utvalg av basisvarer

  Når du trenger mye mat for pengene er basisvarer uvurderlige. Vi har som regel ris, pasta, buljong, tomatpuré, honning, krydder og soyasaus m.m., så alt du trenger er grønnsaker og evt. fisk eller kjøtt. Du kan for eksempel lage kreolsk jambalaya med rester, se oppskrift her.

  FOR ET HYGGELIG KOLLEKTIV: Husholdningsartikler og vaskemidler

  Det er kjedelig nok å vaske, og enda kjedeligere å bruke penger på husholdningsartikler til kollektivet. Holdbart har som oftest stort utvalg av rengjøringsartikler, vaskemidler, toalettpapir og tøymykner.

  FOR EN UPÅKLAGELIG STIL: Kosmetikk og hygieneartikler

  Du kan opprettholde stilen på overkommelig budsjett. Vi har stort utvalg shampo, balsam, såpe og kremer, samt q-tips, tannbørste og dessuten plaster.

  FOR NY ENERGI: Godteri, snacks – og drikke til barn og voksne

  Krevende eksamensperioder fortjener hyggelige avbrekk og påfyll av ny energi. Hos Holdbart får du et stort utvalg godteri og snacks, og juice og brus til både barn og voksne. Lad batteriene og nyt studietiden!  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden! 
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.

  Har du spørsmål om produktet?