Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Sommer uten matsvinn

  Klar for en Holdbar sommer? Her er tre grønne tips til matreddere i solen. Kom innom oss og se utvalget!

  files/Inspirasjon/11000_Sommer_header-artikkel_1200x352.jpg

  Tipsene i denne artikkelen er til inspirasjon, for å motvirke matsvinn. Hos Holdbart varierer det hele tiden hva slags varer vi har inne. Derfor finner du ikke nødvendigvis produktene vi snakker om hos oss. Men du kan finne noe liknende – eller bruke våre produkter som tilbehør!

  1. Lag god, grønn turmat

  Mange tar Norgesferie i sommer – fabelaktig for miljøet! Du kan utforske naturen i nærheten, og bonusen er at turmat er så godt i all sin enkelhet. Stek egg eller pølser over bål, eller bak poteter rett i glørne. Fang fisk og grill den i aluminiumsfolie. Plukk brennesle eller tidlig sopp og lag suppe. Turmat skal ha rene, enkle smaker – alt du trenger er lett tilbehør, krydder og olivenolje.

  Se utvalget av sauser og oljer i nettbutikken vår her.

  Sommer grillmat

  2. Ta en sommertur til nærmeste Holdbart

  Hva med å besøke nærmeste Holdbart og jakte på sommerkupp? Våre syv butikker er fulle av sommervarer. Alt fra balsam til saltvannshåret, spicy kryddersauser perfekte for grillen og salt snacks for stranden – til masse fristende mat og forfriskende drikke til hageselskapet. Alt er reddet fra å bli kastet, og alt har 20-90% rabatt! Kom innom i Arendal, Fredrikstad, Jessheim, Klepp, Skien, Tiller, Vestby – eller selvfølgelig holdbart.no

  3. Lag sommermat av rester

  – Grønnsaker som begynner å bli slappe, er perfekte på grillen. Grill og spis dem som de er med salt, pepper og olje – eller mos dem til dip. Lag harissa av grillet paprika med chili, hvitløk, spisskummen, korianderfrø, salt og olivenolje – eller baba ganoush av grillet aubergine med hvitløk, salt, sitron, tahini, olivenolje og hakket persille.

  – Overflødige kokte poteter kan gjenbrukes i fransk potetsalat. Del dem i biter og bland med reddik, vårløk, sylteagurk og kapers, og vend inn en dressing av olivenolje, sennep, vineddik, salt, pepper og hakket persille.

  Sjømat har kort holdbarhet, så her må du passe på, men reker til overs er stort sett topp dagen etter. Putt dem i en deilig fiskesuppe med chili og sitron – eller på grillen, med eksotisk kryddersaus.

  Vær kreativ, bruk fantasien – og spar både penger og miljøet i ferien. God sommer!

  Sommer grillmat  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden! 
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.

   

  Har du spørsmål om produktet?