Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Holdbare høsttips

  Klar for en Holdbar høst? Her er tre gode tips til matreddere i innesesongen. Kom innom oss og se utvalget!

  files/innholdsbilder/artikler/11000_HO_HOEST_header-artikkel_1200x352.jpg

  Tipsene i denne artikkelen er til inspirasjon, for å motvirke matsvinn. Hos Holdbart varierer det hele tiden hva slags varer vi har inne. Derfor finner du ikke nødvendigvis produktene vi snakker om hos oss. Men du kan finne noe liknende – eller bruke våre produkter som tilbehør!

  1. Hold varmen i høsten med restesuppe

  Plutselig har du lyst på noe helt annet enn lett sommermat. Nå frister varme gryter og supper med dype, fyldige smaker. Perfekt restemat! Høst er høysesong for rotgrønnsaker, og det gjør ingenting om de blir liggende i kjøleskapet og blir litt slappe. Gi dem et oppfriskende isbad og putt dem i en rykende suppe. Mos til puré med stavmikser, eller i biter sammen med kjøtt, pølser eller annet godt du måtte ha på lur.. Buljong, god olivenolje og salt er alt du trenger – pluss krydder som tar deg til den verdensdelen du vil.

  Se utvalget av krydder i nettbutikken vår her.

  2. Sjekk det skremmende gode godteriutvalget hos Holdbart

  Det er stor fare for trick or treat om høsten. Eller vil du kanskje ha godteriet selv? Uansett finner du et stort utvalg av skremmende billig godteri hos Holdbart. Alt er reddet fra å bli kastet, og alt har 20-90% rabatt! Kom innom i Arendal, Fredrikstad, Jessheim, Klepp, Skien, Tiller, Vestby – eller bestill på holdbart.no.

  Sjekk det skremmende gode godteriutvalget hos Holdbart

  3. Lag lykt av gresskar – og spis innholdet

  Gresskar er fint, dekorativt, skremmende – og sunt. Når du har skåret et perfekt Halloween-ansikt og plassert det som lykt på trappen, kan du spise gresskarinnholdet. Da får du både A-, B- og C-vitaminer. Gresskarkjernene er dessuten rike på omega-3. Kjernene er aller sunnest rå, men kan også kokes eller ristes i stekepannen med olje, salt og krydder. Gresskarkjøttet kan bakes i ovnen, eller brukes i paier og gryter.

  Det er også fantastisk som suppe:

  Kok gresskarinnholdet og mos det sammen med chilli, hvitløk, løk og ingefær. Tilsett buljong, olje, salt, pepper og kokosmelk. Serveres med frisk lime for en skremmende god og holdbar smaksopplevelse.

  Fantastisk suppe  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden! 
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.

   

  Har du spørsmål om produktet?