Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Ho Ho Holdbare juletips

  Klar for en Holdbar jul? Her er tre gode tips til matreddere i desember. Kom innom oss og se utvalget!

  files/innholdsbilder/artikler/11000_HO_JUL_header-artikkel_1200x352.jpg

  Tipsene i denne artikkelen er til inspirasjon, for å motvirke matsvinn. Hos Holdbart varierer det hele tiden hva slags varer vi har inne. Derfor finner du ikke nødvendigvis produktene vi snakker om hos oss. Men du kan finne noe liknende – eller bruke våre produkter som tilbehør!

  1. Bruk all maten, smart!

  Jul er et gilde med overflod av mat. Det skal det være, men dessverre er julen også høytid for matsvinn. I følge Finansavisen sier nesten fire av ti nordmenn at de kaster for mye mat i julen. Heldigvis kan du begrense omfanget enkelt:

  – Generelt: Vær bevisst! Kjøp inn rikelig, men også realistisk.

  – Tøm fryser og kjøleskap før jul. Da har du god plass til både julemat og julerester, uten at noe gammelt «forsvinner» bakerst i hyllene.

  – Tørre julekaker? Knus dem, og bruk dem til bunnen i ostekake. Særlig pepperkaker gir spennende smak.

  Tørre julekaker? Knus dem, og bruk dem til bunnen i ostekake.

  – Det går mye egg til julebakst, og ofte skilles hviten og plommen. Plommen holder seg bare kort tid når egget først er knekt, men kan brukes i dessert eller majones. Men eggehviter holder seg fint en uke i kjøleskapet! Oppbevar hvitene med lokk, så kan de piskes til marengs eller noe annet gøy.

  – Bruk rester på nye måter. Gi grønnsaker og skinke nytt liv i aspik. Eller lag fristende julelunsj av middagsrestene! Skjær for eksempel ribbe og medisterkaker i løvtynne skiver, og server lag på lag i en julesandwich med sennep, løk, sylteagurk, salt og pepper.

  Julesandwitch

  2. Se etter julegaver hos Holdbart

  Enhver gourmand blir glad for god mat til jul. Men, husk at du også kan finne andre gode gavekjøp hos Holdbart. Som eksklusiv frisørshampo til en brøkdel av prisen, kostbart kosttilskudd i mange varianter og stort utvalg spennende, importert drikke til juleselskapet. Alt er reddet fra å bli kastet, og alt har 20-90% rabatt! Kom innom i Arendal, Fredrikstad, Haugenstua i Oslo, Jessheim, Klepp, Skien, Tiller, Vestby – eller selvfølgelig holdbart.no.

  3. Husk at julen varer helt til påske

  Til hver sesong, som jul og påske, produseres store mengder sesongvarer. Straks sesongen er over, blir varene utdatert. Derfor havner ofte store partier julesjokolade eller påskemarsipan hos oss. Men de aller fleste kan vel enes om at sjokolade smaker like godt, uansett om den er firkantet eller har nissefasong. Så se etter knallkjøp hos oss på sesongvarer i januar! Mer for pengene, bedre for miljøet. God jul fra alle oss i Holdbart.

  God jul fra alle oss i Holdbart.  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden! 
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.

   

  Har du spørsmål om produktet?