Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Følg oss for holdbare kupp!

  Holdbart jakter alltid på god mat vi kan redde fra å bli kastet. Derfor finner du alltid nye overraskelser i butikkene våre. Følg oss på sosiale medier, og se hva vi får inn! Du får alltid 20-90% rabatt.

  files/innholdsbilder/artikler/7290_ART_9_Holdbart_1200x352_oppdatert.jpg

  Vil du ha god mat til gode priser, med smak av god samvittighet? Holdbart redder god mat fra å bli kastet, og selger den med 20-90% rabatt. Vi har stort vareutvalg, men får stadig inn nye overraskelser. Når det skjer, oppdaterer vi på sosiale medier. Derfor bør du følge oss der, og holde deg oppdatert på tilbudene!

  Det kan være tre tonn førsteklasses ytrefilet, 16 tonn fristende ost, en pall med frisk appelsinjuice eller et stort parti påskesjokolade. Dette er store mengder god mat som ellers ville blitt kastet. Prisene er lave og smaken upåklagelig, så få med deg kuppene, og slå til når du kan.  Bli inspirert av utvalget: Litt som et gammeldags marked?

  Vi har fremdeles matsesonger i Norge. Vi spiser fårikål om høsten og fiskeretter i skreisesongen, ribbe i desember og lammelår til påske. Likevel påvirkes middagsvalget oftest ikke av butikktilbudet, siden utvalget i dagligvaren stort sett er det samme gjennom året.

  Før i tiden ble måltidene styrt av utvalget på markedet; hva fiskeren hadde fått eller bonden hadde høstet. Mange steder er det fortsatt slik, som i sjarmerende  middelhavslandsbyer med pulserende matmarked, der man går i timevis og bare lar seg friste av basarene. Hva med å overføre feriestemningen til hverdagen, og la tilbudet inspirere menyen?

  Det er bra å alltid får tak i det man vil, men det kan også være gøy å tenke motsatt. Hvor mange retter kan du for eksempel lage med ost, dersom du skulle komme over et stort parti hos Holdbart, til fantastisk god pris? Vekkes ideer om ostesmørbrød, lasagne, fondue, cheeseburger, pizza, quesedilla og fransk løksuppe? Bruk fantasien til nye spennende måltid: det er fint å være tilpasningsdyktig når du sparer både penger og miljøet.

  Hva slags mat redder Holdbart?

  Hvert år kastes 417 000 tonn mat i Norge. Mye av dette er god mat, som blir forkastet av dårlige grunner. Det kan være varer med gammel pakningsdesign, varer med en liten skade på emballasjen, eller sesongvarer som julemat og påskesjokolade. Les mer om hva slags mat Holdbart redder her.

  Stort utvalg dagligvarer  – og alltid nye overraskelser

  Foruten grønnsaker, finner du de fleste typer dagligvarer hos oss. Alt fra basisvarer som ris, pasta og kaffe, til juice, snacks og spekemat – samt husholdningsvarer som batterier, servietter og vaskemiddel. Les mer om hele sortimentet vårt her.

  Men vi vet aldri hva vi kan få inn. Vi jakter alltid på mat vi kan redde, derfor er det ofte nye overraskelser i butikkene våre.

  Få med deg holdbare kupp – følg oss på Facebook og Instagram

  Straks vi får inn nye partier med varer, informerer vi om det i sosiale medier. Derfor lønner det seg å følge oss! Hold deg oppdatert på #holdbare kupp, og lær mer om matsvinn og hva vi kan gjøre for å begrense det. Og få inspirasjon til god, #holdbar mat!  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden! 
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.

   

  Har du spørsmål om produktet?