Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Finn nærmeste Holdbart-butikk

  Vi redder god mat fra å bli kastet, og selger med opptil 90% rabatt. Derfor er utvalget unikt. Finn nærmeste butikk, og kom innom.

  files/innholdsbilder/artikler/Butikkoversikt_Artikkelbilde_1200x352_Oppdatert.jpg

  Oppdag kuppene

  Vil du spare penger og miljøet, og redde god mat fra å bli kastet? Vi har butikker mange steder i Norge, og ikke minst på nett.

  Sortimentet vårt består av mat vi har reddet fra å bli kastet, kjøpt inn, og selger videre til kundene våre med opptil 90% rabatt. Derfor vil det alltid variere hva du finner i hver enkelt butikk. Utvalget er unikt, og det betyr at du kan gå på skattejakt! Du kan lese mer om hva du som oftest kan forvente å finne her. Og her kan du lese litt mer om hver av butikkene våre.

  HOLDBART ARENDAL
  Holdbart Arendal er foreløpig vår eneste butikk på det blide Sørlandet, nærmere bestemt i Stoa Vest Handelspark. Butikksjef Roger kunne stolt åpne dørene her i slutten av oktober 2018, og stadig flere kunder besøker Roger og hans hyggelige medarbeidere for en lønnsom og trivelig handel.
  Se Holdbart Arendal på kart

  HOLDBART FREDRIKSTAD
  Holdbart Fredrikstad ble åpnet i april i 2017, sentralt plassert på Råbekken. Butikksjef Henning og hans blide medarbeidere sørger for at alle kunder i god Østfoldtradisjon får en hyggelig handel som også er bra for kundenes lommebok.
  Se Holdbart Fredrikstad på kart

  HOLDBART HAMAR
  Holdbart Hamar har sentral beliggenhet i Maxi Storsenter og ble åpnet 27. august i 2021. Butikksjef Jan Roger og hans medarbeidere byr på et rikt utvalg av overskuddsvarer til priser som er bra for lommeboka. Smilende service får du også med på kjøpet.
  Se Holdbart Hamar på kart

  HOLDBART HAUGENSTUA
  Holdbart Haugenstua er vår første butikk i Oslo. Den ble åpnet 25. september i 2020 og er med sine 2600 m² Holdbarts aller største. Butikksjef Andreas og hans entusiastiske stab sørger for smilende service og handel med mening.
  Se Holdbart Haugenstuan på kart

  HOLDBART HAUGESUND
  Holdbart Haugesund åpnet dørene 1. juli i 2022. Butikken ligger på Raglamyrsenteret, og tilbyr et rikholdig vareutvalg til gode priser. Her kan du gjøre kupp på mat og andre dagligvarer til både hverdag og fest. Butikksjef Solveig og hennes dyktige stab byr på en hyggelig handleopplevelse som også bidrar til å redusere matsvinnet i Norge.
  Se Holdbart Haugesund på kart

  HOLDBART JESSHEIM
  Holdbart Jessheim hadde sin første åpningsdag i slutten av november 2017. Butikken har sine lokaler i Henrik Bulls vei. I tillegg til butikkdriften, håndterer også Holdbart Jessheim utsending av varer for nettbutikken vår. André er butikksjef, og sammen med sine blide medarbeidere skaper han gode handleopplevelser til priser som også får kundene til å smile.
  Se Holdbart Jessheim på kart

  HOLDBART KLEPP
  Holdbart Klepp holder til på Jærhagen Kjøpesenter. Butikken ble åpnet i mai 2019 og er vår første butikk i Rogaland. Butikksjef Tone inspirerer og holder orden på en serviceinnstilt bukett av medarbeidere, som alle gjør sitt ytterste for at kundene skal få en lønnsom og hyggelig handel.
  Se Holdbart Klepp på kart

  HOLDBART SKIEN
  Holdbart Skien ble etablert i oktober 2017 i Kjørbekkdalen. Butikksjef Irene og hennes dyktige medarbeidere står på og sørger for at alle kunder får tilgang på gode priser og en glad handleopplevelse – hver gang.
  Se Holdbart Skien på kart

  HOLDBART STORD
  Holdbart Stord ligger sentralt plasser på Heiane i et aktivt butikkområde med mange store aktører. Butikken åpnet dørene 4. november i 2022. Butikksjef Trude leder en blid og serviceinnstilt flokk med medarbeidere som sørger for at alle kunder får en lønnsom og trivelig handel, samtidig som de bidrar til å redusere matsvinnet i Norge. Holdbart Stord har enkel adkomst og godt med parkeringsplasser.
  Se Holdbart Stord på kart

  HOLDBART TILLER
  Holdbart Tiller åpnet 1. november og er vår første butikk i Trøndelag. Mats er butikksjef og med stor entusiasme ønsker han og hans medarbeidere miljø- og prisbevisste kunder hjertelig velkommen inn til en trivelig trønderhandel på Tiller.
  Se Holdbart Tiller på kart

  HOLDBART TØNSBERG
  Holdbart Tønsberg er lett å finne i Kilengaten 10. Den åpnet 19. november i 2021. Her er Marco butikksjef, og sammen med sine serviceinnstilte medarbeidere sørger han for velfylte hyller med overskuddsmat til svært hyggelige priser. Velkommen til miljøvennlig og lønnsom handel.
  Se Holdbart Tønsberg på kart

  HOLDBART VESTBY
  Holdbart Vestby er vår første butikk. Den ble åpnet i november 2015. Butikksjef Kristine leder en stor stab av serviceinnstilte butikkmedarbeidere som gir små og store kunder en lønnsom og hyggelig handleopplevelse.
  Se Holdbart Vestby på kart

  HOLDBART.NO
  Vareutvalget i nettbutikken hentes altså direkte fra Jessheim. I nettbutikken kan du handle, og få inntil 20 volumekilo levert klimanøytralt til alle Bring sine hentepunkter i Norge, for kun kr. 89,-. Du kan også få varene levert hjem til deg på døren mot et pristillegg på kr. 30,-.
  Besøk Holdbart nettutikk her
  Les mer om Holdbart her!

  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden! 
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.

  Meld deg på Holdbart nyhetsbrev nederst på siden

  Har du spørsmål om produktet?