Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Enkel oppskrift på god samvittighet

  Velg gode råvarer du redder fra å bli kastet, tilsett 20-90% rabatt og voilà; smaken av god samvittighet. Å handle hos oss er en veldig enkel oppskrift på å motvirke matsvinn. La deg friste av mat som gir mening!

  files/innholdsbilder/artikler/7290_ART_8_Holdbart_1200x352.jpg

  Vet du at det finnes en enkel oppskrift på å gjøre en stor og viktig forskjell? Du kan bli en matredder ved å handle hos Holdbart. Samtidig skåner du miljøet og sparer masse penger.

  Oppskriften kort oppsummert

  1. Besøk Holdbart.no eller en av butikkene våre
  2. Velg varer og legg dem i kurven
  3. Kontroller orderen (hvis du er på nett)
  4. Betal sikkert, med 20-90% rabatt
  5. Varene er på vei
  6. Gjør plass i skapet!  Hvorfor er denne oppskriften så god?

  Hvert år kastes en tredjedel av all mat som produseres globalt. Bare i Norge kastes 385.000 tonn god mat; mat for mange milliarder. Det er uholdbart i en verden der mange sulter, og en meningsløs sløsing med ressurser.

  Matproduksjon står for 30% av klimagassutslippene globalt. Matsvinn opptar 13% av verdens landarealer, 24% av ferskvannet og 8% av globale klimagassutslipp. Å kaste mat, gir kort sagt ekstremt lite mening. Derfor er et av FNs bærekraftsmål å halvere det globale matsvinnet innen 2030. Lær mer hos matvett.no her.

  Holbart redder god mat, og selger den med 20-90% rabatt

  Det er ti ganger bedre for miljøet at mat som produseres blir spist, og ikke kastet. Derfor redder Holdbart overskuddsmat, som du kan få kjøpt med opptil 90% rabatt.

  Du får et stort utvalg dagligvarer hos oss, og alltid spennende overraskelser.
  Vi kjøper inn nye varepartier hele tiden. Derfor bør du følge oss på sosiale medier, og holde deg oppdatert på hva vi får inn. Les mer om vareutvalget vårt her.

  Du kan også lese mer om hva slags mat vi redder her, og om rutinene våre for kvalitetssikring her.  God samvittighet smaker faktisk godt - vi kaller det mat som gir mening.

  Det er vitenskapelig bevist at mennesker føler seg bedre når de bidrar til noe som er bra. Selv små generøse gjerninger gir bedre helse og lavere blodtrykk. Derfor vil mat du har reddet fra å bli kastet, ha reelt god smak av god samvittighet!

  En veldig enkel måte å bidra på

  Holdbart gjør det enkelt å bidra til å motvirke matsvinn. Alt det krever av deg, er å handle hos oss. I tillegg kan du gjøre enkle tiltak hjemme. Bli inspirert av våre 10 tips her!

  Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Bli en matredder, og hjelp oss å begrense matsvinnet! Velkommen til en handel med mening.  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden! 
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.
  Har du spørsmål om produktet?