Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  Dette finner du hos Holdbart

  Hos Holdbart får du opptil 90% rabatt på god mat. Grunnen er bare at maten egentlig skulle blitt kastet. Kvaliteten er like fin, så spar både penger og miljøet ved å handle hos oss!

  files/innholdsbilder/artikler/7290_ART_5_Holdbart_1200x352.jpg

  Hvor mye penger bruker du på mat hver måned? Det kommer selvfølgelig an på livsstil og prioritering. God mat er viktig for det gode liv, og helt klart verdt å betale for. Men trenger du å betale langt mer enn nødvendig?

  Hvorfor er holdbar mat så billig?

  Hvert år kastes 417 000 tonn mat i Norge. Kvaliteten er ofte upåklagelig, så det handler ikke om det. Det kan handle om at at emballasjen har blitt skadd, at varen har fått ny pakningsdesign eller er tatt ut av sortimentet hos forhandler. Maten kan også være over «best før»-datoen, men fortsatt like god. Det synes vi er uholdbart. Derfor kjøper / redder vi maten, og selger den hos Holdbart. Ofte med hele 90% rabatt. Dermed sparer du penger, og er med på å spare miljøet. Det er på alle måter en veldig lønnsom handel, vi kaller det handel med mening. Les mer om hvorfor god mat blir kastet, eller reddet av Holdbart her.  Hva slags mat får du hos Holdbart?

  Du får de fleste typer mat hos Holdbart, av samme gode kvalitet som i alle andre butikker. Vi har omfattende rutiner for å kvalitetssikre maten vår, spesielt produktene over «best før»-dato. Les mer om kontrollrutinene våre her.

  Det du sjelden finner hos oss, er frukt og grønt. Du kan finne én og annen potetsekk, eller gulrøtter med underlig fasong. Men grønnsakenes holdbarhet er såpass kort, at de ikke vil ha tilstrekkelig levetid hos Holdbart hvis de først har blitt forkastet av andre.

  Ikke fast sortiment – du kan gå på skattejakt!

  Siden vi baserer oss på å redde mat, har vi ikke noe fast sortiment hos Holdbart. Hvilke varer vi har inne, avhenger av hva vi kommer over.
  Du kan imidlertid forvente å alltid finne basisvarer som pasta, te og hermetikk i en Holdbart-butikk, eller på holdbart.no. Ellers får du et bredt spekter av varer, i mange kategorier.

  Dagligvarer

  – Basisvarer som ris, pasta, nudler, hermetikk og krydder
  – Brød, knekkebrød, kaker og kjeks
  – Frokostblandinger
  – Kaffe og te
  – Sauser og oljer, alt fra ketchup til bérnaise til importert vietnamesisk fiskesaus
  – Spekemat
  – Kjølevarer
  – Frysevarer  Snacks og godteri

  – Potetchips, nøtter og forskjellige typer dip
  – Sjokolade, pastiller og ofte sesongvarer som påskeegg og julemarsipan

  Diverse husholdningsartikler

  – Kosttilskudd
  – Vaskemidler
  – Kosmetikk og hygieneartikler, som shampo og tannbørster
  – Batterier
  – Stearinlys og servietter, gjerne fra sesong som påske og jul

  Økologisk og glutenfritt

  – Du finner ofte et utvalg økologiske og glutenfrie produkter hos oss!

  God mat, med opptil 90% rabatt.

  Mye at maten du trenger, finner du hos Holdbart. Med like god kvalitet som i andre butikker, bare mye, mye billigere. De laveste rabattene er 20% avslag, de beste kuppene får du til hele 90% rabatt.

  Hvis du bestiller på nett, tar vi kun 89 kroner for en forsendelse på inntil 20 volumkilo. For et tillegg på 30 kroner, kan du få varene levert på døren.

  Smaken er like god, og smaken av god samvittighet enda bedre. Når du både kan spare penger og miljøet – hvorfor betale full pris for god mat? Vi kaller det handel med mening.  Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden!
  Følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.

   

  Har du spørsmål om produktet?