Totalt
  Vis handlekurv
  Vekt:
  0 kg (Frakt: 89,-)

  10 gode grunner til å handle hos Holdbart

  Du får 20-90% rabatt på god mat du redder fra å bli kastet, og smak av god samvittighet. Trenger du egentlig flere grunner til å handle hos Holdbart?

  files/innholdsbilder/artikler/7920_ART_1_Holdbart_1200x352_Oppdatert.jpg

  1. Alle snakker om matsvinn – vi gjør noe med det.

  En tredjedel av all mat som produseres i verden, blir kastet. Derfor er et av FNs bærekraftsmål å halvere det globale matsvinnet innen 2030. Det har heldigvis ført til økt fokus på matsvinn, og stadig flere snakker om det. Holdbart gjør mer enn å snakke: vi gjør noe med det. Ved å kjøpe og selge god mat som egentlig skulle blitt kastet, forsøker vi å være en sterk bidragsyter til redusert matsvinn i stor skala. 

  2. Forretningsmodellen vår er grønn.

  Vi fyller det som før var et tomrom. Vi selger overskuddsdagligvarer som tidligere ville blitt kastet. Vi skaper vekst og arbeidsplasser, samtidig som vi sparer miljøet. Det er fremtidens business og derfor vokser Holdbart stadig

  3. Holdbart reduserer matsvinnet i Norge.

  Hvert år kastes det totalt 417 000 tonn mat bare i Norge og husholdningene står for hele 227 000 tonn av dette . Matindustrien og grossister destruerte 98 000 tonn i 2020, Holdbart reddet 4303 tonn fra å bli kastet. Bedriften vår er lønnsom for miljøet, kunden og lommeboka.

  4. Du finner oss i mange byer, og ikke minst på nett.

  Du finner oss i Vestby, Fredrikstad, Skien, Jessheim, Arendal, Klepp, Tiller, Haugenstua i Oslo og på holdbart.no. Det betyr god tilgang på god mat til gode priser, uansett hvor du bor.  5. Det er svært dårlige grunner til at god mat blir kastet.

  Mat skal selvfølgelig være trygg og sunn å spise. At god mat blir kastet, handler ofte ikke om det. Det kan være spagetti som har fått ny emballasjedesign, så de gamle pakkene må ut av hyllene. Eller paller med appelsinjuice, der kartongene har blitt bulket i transporten. Dette er ikke gode nok grunner til å kaste mat, men en svært god grunn til å handle hos Holdbart. Les mer om hvorfor god mat blir kastet, eller reddet av Holdbart her.

  6. Du sparer masse penger, på mat som smaker godt.

  Maten du får hos Holdbart, er nøyaktig like god som maten du får andre steder. Vi har gode kontrollrutiner for alle varene våre, les mer om det her. Den eneste grunnen til at du får hele 20-90% rabatt, er at dette er overskuddsmat. Hvorfor skal du betale mer, når du kan betale mye mindre for akkurat samme vare?

  7. Det er trendy.

  For hva det er verdt: Bærekraft er trendy. Om ikke for annet enn for å være en hipp og oppdatert samfunnsborger, er det på tide å finne frem det organiske bærenettet og innse at overskuddsmat er like selvfølgelig som secondhand mote.  8. Du kan bli inspirert av spennende kupp.

  Du finner ingen faste basisvarer hos Holdbart. Les mer om det her. Derfor er det virkelig spennende å følge med på kuppene i sosiale medier. Vi får alltid inn nye overraskelser vi har reddet fra å bli kastet. Da kan du gå på skattejakt, og slå til og la tilbudet inspirere menyen. Hvor mange fristende måter kan du for eksempel lage ribbe på, hvis vi redder et parti etter jul, som du kan få til knallpris?

  9. God samvittighet smaker faktisk godt.

  Det er vitenskapelig bevist at mennesker føler seg bedre når de bidrar til noe som er bra. Selv små generøse gjerninger gir blant annet bedre helse og lavere blodtrykk. Derfor vil mat du har reddet fra å bli kastet, ha reelt god smak av god samvittighet.

  10. Å handle hos Holdbart er en enkel måte å bidra på.

  Vi står overfor overveldende miljøutfordringer, og det er lett å føle seg maktesløs. Det er begrenset  hvor mye du kan bidra med i hverdagen. Handel hos Holdbart er et lavterskelbidrag som ikke koster deg mer enn en brøkdel av prisen på mat du uansett må kjøpe. Bli en matredder du også, og hjelp oss å redusere matsvinnet!  Meld deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden!
  Og følg oss på Facebook og Instagram, for å holde deg oppdatert på varene vi får inn.


  Har du spørsmål om produktet?